2 prachtige dwarsliggers!

Zoals je inmiddels weet is er een super leuke zomeractie van Ambo|Anthos met betrekking tot de dwarsliggers! (Klik hier om meer te lezen).
Als je totaal niet weet welke dwarsliggers je moet kiezen, dan kan ik je wel op weg helpen. 👊🏼

Sowieso kun je gaan voor De kathedraal van de zee. 👌🏼 Dan heb je gegarandeerd fijne leesuurtjes. Één van mijn mooiere boeken die ik in mijn bezit heb. Daarom heb ik gisteren zijn nieuwste roman De schilder van Barcelona gekocht. Zó benieuwd!

Voor nóg meer geweldige leesuurtjes kun je Schilderslief aanschaffen! Ook een prachtig boek waar ik ontzettend van heb genoten. Haar nieuwste roman De kaasfabriek heb ik nog niet gekocht, maar ik verwacht dat dat niet lang gaat duren…😉

En de derde??? Dat is helemaal aan jou!!! 😄(keuze dwarsliggeractie)

Succes en veel leesplezier!

 

Lieve groetjes, Moontje

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: