A-P-R-I-L!

📚 A-P-R-I-L 📚

Dé foto om de maand april mee te starten. En hoe????!!!! We hebben sneeuw vandaag. ❄️ Vorige week zaten we in het zonnetje en vandaag kijken we naar een witte wereld. Maar goed, we doen het ermee. Het mooie weer komt vanzelf. 😃

Zie je dat ik zelfs een thriller op de stapel heb liggen? 😱 Niet omdat ik geen ander boek had waarmee de titel met een ‘R’ begint hoor. 😜 Rendez-Vous heb ik lang geleden gelezen en vond ik toen geweldig!

Al het blauw en Ik kom terug…wauwwwwww! Prachtige literatuur noem ik dat.👌🏼

Post voor mevrouw Bromley vond ik ook heel mooi en fijn om te lezen. Net als ‘Maan en Zon’ een aanrader.

Daar komt ie dan…Leerschool: poeh poeh…indrukwekkend zeg! Dit boek blijft wel een tijdje nadreunen en is een echte must-read!

Veel leesplezier!

 

Lieve groetjes, Moontje

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: