Lezing Tom Lanoye!

Wat heb ik gelachen deze avond! 😂 En dan te bedenken dat ik eerst niet eens wilde gaan. 😱 De Bibliotheek heeft in het kader van ‘Tussen de regels: het woord aan de schrijver’ een heel aantal lezingen gepland. Ik moet eerlijk bekennen dat ik Tom Lanoye niet kende. Ik heb met Kerst 2018 het boek Gelukkige slaven gekregen, maar nog niet gelezen. Dus zowel de persoon zelf als zijn boeken waren volledig onbekend voor mij. Tot nu!

Meer lezen

Lezing Frank Krake!

Een lezing die ik niet snel zal vergeten…stil…

Op zijn vierennegenstigste vertelt Wim Aloserij zijn verhaal: ‘De laatste getuige’

Toen ik de aankondiging zag en ik met de medewerkster van boekhandel Derijks sprak werd ik nieuwsgierig naar dit verhaal. Ik wist zéker dat dit indrukwekkend, maar vooral ook heftig zou zijn. De opzet van de lezing zou een interview worden tussen Wim Aloserij en Frank Krake (auteur en uitgever van De laatste getuige).

Meer lezen

Lezing Murat Isik en Chris Polanen

Murat Isik en Chris Polanen

En ja hoor, daar verschijnt de aankondiging op Facebook. Murat Isik en Chris Polanen komen bij de Bibliotheek praten over de rol van de Bijlmer in hun werk. Ik had al wat goede recensies gelezen over het boek Wees onzichtbaar van Murat Isik en aangezien ik het erg leuk vond om het boek vóór de lezing gelezen te hebben, ‘moest’ ik weer naar de boekhandel. Wat vervelend hè?! 😉

Meer lezen