Bezoekje aan Waanders In de Broeren!

Leuk geslaagd dacht ik zo! 😍

Gisterenmiddag hadden we met vrienden in Zwolle afgesproken en aangezien zij geen boekenliefhebbers zijn, zijn mijn man en ik een uurtje eerder vertrokken. Naar deze stad gaan en Waanders niet bezoeken is uiteraard geen optie. 😃

Ik ben vorig jaar voor de eerste keer in deze prachtige boekhandel geweest en dat was genieten. Weliswaar op een doordeweekse dag en dat vind ik stukken fijner dan op een koopzondag, maar goed.

Zoals je op de foto kunt zien heb ik 2 boekenleggers, 2 kaarten en een boek gekocht. Ik ben erg benieuwd naar Vrij. De roman Laat me niet vallen van Willy Vlautin is één van mijn toppers, dus ik heb hoge verwachtingen.

Een boek wat snel gelezen gaat worden!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: