Boekennieuws – november 2018

 

Een ingelaste Boekennieuws vandaag…altijd leuk! 😀 De reden hiervan is, dat de VPRO langs zou komen om deze bijeenkomst te filmen. Dat was dus even schrikken😱, want ik hoef niet zo nodig op televisie. Maar goed, even wennen aan die camera en wie weet sta ik er tóch nog een beetje leuk op (als ik er niet uitgeknipt ben 😂). De VPRO heeft diverse bibliotheken in het land bezocht en in de Boekenweek van 2019 is hier een tv-uitzending over. Zou leuk zijn als er een mooie compilatie van Oss is gemaakt!

Rianne en Antoinette hebben vanmorgen weer een heel aantal boeken geadviseerd. Ze gaven ook aan als de boeken minder mooi/goed waren als gedacht. Eerlijk advies, maar uiteraard blijft het feit bestaan dat smaken verschillen!

Dit keer ben ik getriggerd door de onderstaande boeken:

 

Zogauw ik de boeken heb gelezen laat ik dat jullie uiteraard op insta/FB, en natúúrlijk op dit blog😉, weten!

Op naar de volgende Boekennieuws (zal in 2019 zijn).

Fijn (lees)weekend! 📚

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: