Boekhandel Waanders In de Broeren, Zwolle!

PARADIJS 💖 noemen ze dat! Schandalig dat ik zó lang heb gewacht om deze boekhandel te bezoeken. Ik woon in Oss, dus dichtbij is anders (jammer genoeg😉). Maaarrrrrr….dan sta je op de camping in Deventer en dan wordt alles anders. Het is zowel een klein stukje met de trein reizen naar de sfeervolle boekhandel in Zutphen, als naar deze prachtige kerk in Zwolle.

Wat was dít een leuke ochtend, want ik stond uiteraard niet in een uurtje weer buiten. Lekker snuffelen, uitrusten met een 🍰 en weer verder (uiteraard ook een bezoekje aan de kassa gebracht😉).

Voor mij is in ieder geval één ding zeker….het gaat niet lang meer duren of ik sta wéér te snuffelen bij Waanders In de Broeren!

Recensie: Adriaan van Dis – Ik kom terug

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: