Boekhandelbezoekjes!

Zo, dat waren nog eens leuke bezoekjes de afgelopen tijd. We zijn, zowel met Hemelvaart als met Pinksteren, naar de camping geweest. Met Hemelvaart stonden we op de camping in Berg en Dal. Dussss…..op de fiets naar Nijmegen en met Pinksteren stonden we in Ulvenhout en heb ik de boekhandels in Tilburg en Breda kunnen bezoeken. Genieten is dat! 😍

Wat bijzonder knap van mezelf is geweest, is het feit dat ik helemaal GEEN boeken heb gekocht 😱 (was niet makkelijk uiteraard😉). Enkel een kaartje/boekenlegger en een schattige brillenkoker. Buiten dat ik veel gekocht heb afgelopen tijd en mijn verjaardag eraan komt, wil ik mijn boeken op dit moment in Oss kopen. In deze tijden moet je tóch even de lokale boekhandels steunen! 👍🏼

 

Nijmegen: Dekker v.d. Vegt Boekverkopers

Ik kom met regelmaat in Nijmegen en een bezoekje aan deze leuke boekhandel hoort er standaard bij. Ik vind het personeel heel klantvriendelijk en de medewerkers zijn altijd in voor een praatje. Ik kan wel zeggen dat ik dol ben op Dekker v.d. Vegt. Sinds de verbouwing ziet de boekhandel er nóg mooier uit. Er hangt een gezellige sfeer en ik verheug met nu al op de volgende keer!

 

Tilburg: Gianotten Mutsaers

Deze boekhandel heb ik een aantal jaren geleden met mijn paps bezocht. Ik vond ‘m destijds heel mooi, maar nu is deze écht heel anders geworden. Veel moderner. Misschien is dit een beetje ten koste van de sfeer gegaan, maar dat vond ik lastig te bepalen. Buiten dat Gianotten enorm groot is, hebben zij ook een behoorlijk veelzijdig assortiment. Het personeel vond ik heel vriendelijk. We hebben erg gezellig gekletst.

 

Breda: Vrije Boekhandel

Wauw, wat een geweldige boekhandel! Hier was ik nog nooit geweest, maar ik hoop hier wel vaker te komen. Geen tijdschriften/kaarten/tasjes enz. Enkel boeken en dat tot het plafond aan toe. Het personeel is erg vriendelijk en ook hier hebben we gezellig over de romans én de boekhandel zelf gekletst. Locatie is perfect, dus wat wil een mens nog meer?!

 

Drie verschillende boekhandels, maar allemaal een bezoekje waard! (meerdere bezoekjes eigenlijk…haha)

De volgende keer ga ik wéér naar binnen, maar dan wél met een boek naar buiten!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: