Boekie Night – april 2019

Wat een TOP-Boekie Night hebben we dinsdagavond gehad! 😃 In tegenstelling tot andere keren was er deze avond één gast en zoals je op de foto ziet: Peter Buwalda. Zijn roman Otmars zonen is in maart uitgekomen.

Ik heb (bewust) niet naar veel interviews met hem gekeken, dus was heel benieuwd. Maar tjee…wat is híj een leuke vent! Eerlijk, gezellig en hij heeft ontzettend droge en leuke humor. Dit in combinatie met de humor van Wim 👉 GE-WÉL-DIG! Een mooi duo.

Het was geen standaard lezing, maar een gesprek tussen Wim en Peter over het boek, zijn leven en werkwijze. Op iedere vraag uit het publiek, en dat waren er enorm veel, gaf hij een keurig en duidelijk antwoord.

Ik heb Otmars zonen (nog) niet gelezen en ook niet gekocht gisteren. Ik wil eerst zijn debuut Bonita Avenue lezen. Een jaar geleden hieraan begonnen, maar weer weggelegd. Ik was met tig dingen tegelijk bezig en kon op dat moment niet lekker een boek lezen. Aangezien het een prachtig verhaal schijnt te zijn is dit jammer en heb besloten om op een rustig moment opnieuw te beginnen. Uiteraard had ik Bonita Avenue wél meegenomen, want een handtekening in je boek is altijd leuk!

Natúúrlijk was ik niet de enige die een handtekening wilde, want de rij was ontzettend lang. 😱 Ik had geen zin om aan te sluiten en liet mijn boek in de tas. Op het einde van de avond zou hij nog verder gaan met signeren, dus toen nog even mijn kans gepakt.

Ik vertelde tegen Peter dat ik het boek heb weggelegd en de reden waarom. Wat leuk dat er dus een ‘persoonlijke’ noot in de roman staat geschreven. 😊

Voor Simone, hopelijk lees je ‘m nu wél uit, qua rust…

Als ik net zo geniet van Bonita Avenue als van deze avond, dan zit ’t wel goed! 👍

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: