Boekie Night – februari 2019

De gasten (van links naar rechts): Marion Pauw, Saskia de Coster en Martine de Jong.

Boekie Night op 19 februari kort samengevat:

  • de aanwezigheid van drie spontane, enthousiaste schrijfsters die flink konden ratelen en ook nog eens over de nodige humor beschikten. 😃👍
  • een heerlijke cappuccino en warme chocomel
  • gezellig met mijn leesvriend op pad
  • heel veel gelachen
  • neuzen bij de stand van boekhandel Van Piere
  • en niet te vergeten genoten van de goede, maar vooral ook humoristische presentator Wim Daniëls

Als dát nog niet leuk leest dan weet ik ’t ook niet meer. 😉

Marion Pauw is een schrijfster die ik ken van haar thriller Jetset (al is het heel lang geleden dat ik dit boek heb gelezen). Sindsdien heb ik nooit meer iets van haar gelezen.  De experimenten heb ik niet gelezen en niet gekocht, maar ik moet zeggen dat het verhaal me wel aansprak. Dus wie weet…

Het gesprek met Saskia de Coster ging over haar roman Nachtouders. Interessante vrouw die, naar mijn verwachting, ook een boeiend en aangrijpend verhaal heeft geschreven. Duidelijk en (soms misschien iets té) uitgebreid vertellen over haar boek kon ze zeer zeker! Maar eerlijk is eerlijk, als er íets is wat vrouwen goed kunnen dan is het wel uitgebreid en veel praten (net als Moontje 😂).

Martine de Jong was voor mij onbekend. Martin kende haar niet zo zeer als schrijfster, maar meer als de vrouw van Arjen Lubach. Heel goed van Wim dat hij haar niet als ‘de vrouw van…’ voorstelde.👍 De aanloopman lijkt mij een leuk boek. Misschien zit ik er naast, maar ik denk dat dit zo’n boek is wat je leest nadat je een zware roman hebt gelezen. Wim vond het einde van het boek fantastisch en vooral heel verrassend. Hij kon er maar niet over uit en dat kwam ook met regelmaat terug. 😂

In maart is er geen Boekie Night, maar gelukkig hebben wij andere events op de agenda staan, dus we komen niks te kort…hihi.

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: