Boekie Night – januari 2020

Gisteravond hebben we opnieuw weer genoten van de eerste Boekie Night van 2020! 😃

De gasten waren Arnon Grunberg en Ish Ait Hamou. We hadden ons hier enorm op verheugd. Arnon ken ik enkel van het boek Blauwe maandagen (recensie hier) en Ish van het dansprogramma So you think you can dance (eerlijk is eerlijk 😉). Inmiddels ken ik hem nu ook als auteur en daar ben ik zéér blij om!

De auteurs pasten perfect bij elkaar aan tafel. Dit vanwege de betreffende twee boeken Bezette gebieden (van Arnon) en Het moois dat we delen (van Ish). Er werd hierdoor gesproken over de samenleving, zowel in Nederland als in Vlaanderen, en hoe men in de maatschappij staat (cultuur, angsten, vooroordelen enz). Heel interessant, maar niet enkel serieus. Dat is met Wim Daniëls überhaupt niet eens mogelijk. 😂

In de pauze ben ik natuurlijk meteen naar Ish gegaan om mijn boek te laten signeren en een klein gesprekje te voeren. Dat vind ik altijd leuk. Martin heeft Bezette gebieden gekocht en dit ook laten signeren. Na de pauze werd er voorgelezen. Arnon kon dit geweldig en ook Ish wist er een prachtige voordracht van te maken. Hij vroeg de saxofonist om te spelen tijdens het voorlezen. Daar genoot het gehele publiek van.

Op naar de volgende Boekie Night op 11 februari met Herman Koch en Michael Elias!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: