Boekie Night – november 2018

Wat was het weer een gezellige avond. En ja hoor…ik begin opnieuw met deze zin. Leest misschien eentonig, maar tja…dit zijn ook super gezellige avonden! Boekie Night is gewoon een uitje waar wij iedere maand opnieuw naar uitkijken. Al is het alleen maar om Wim Daniëls. Buiten dat hij een voortreffelijke interviewer is, krijgt hij ons ook altijd opnieuw aan het lachen 😂.

Cornald Maas is echt een geweldige gast op zo’n avond. Spontaan, enthousiast en zo te horen heeft hij een prachtig boek geschreven. Ik heb een tijdelijke boeken-koop-stop (nog veel te lezen 😱) ingelast, maar als deze voorbij is krijgt deze misschien wel een plekje in mijn kast!

Suzanne Wouda is een heel ander persoon. Rustiger en ietsie serieuzer. Al kon ze uitgebreid vertellen over haar nieuwe historische roman over Hugo de Groot. Dit sprak ons beiden niet aan. Dat is jammer, want dan ben je ook eerder afgeleid.

Sandra Bernart kenden wij nog. Zij won in 2017 de prijs voor Eindhovens schrijftalent. Aardige, maar vooral bescheiden, vrouw. Je kon goed merken dat ze niet zoveel ervaring heeft met het promoten van haar boek. Wim Daniëls ‘hielp’ haar daar een beetje mee 😉. Leuk dat ze erbij was en dat ze vertelde over haar manier van schrijven.

Op naar de volgende Boekie Night!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: