Boekie Night – november 2019

Helaas hebben Martin en ik Boekie Night van zowel september als oktober door omstandigheden moeten missen, dus we hadden nu extra zin in deze avond.

De gasten waren dit keer Carine Crutzen en P.F. Thomése.

Carine Crutzen vertelde over haar roman Uit het Zuiden. Aangezien ik meedoe met een winactie en deze uitslag pas 31 november bekend wordt gemaakt, wilde ik even wachten om de portemonnee te trekken. Dit zou natuurlijk jammer zijn. Het verhaal klonk in ieder geval wél mooi, dus ik wacht vol spanning af. 🙏🍀

P.F. Thomése vertelde over zijn nieuwste boek Vaderliefde. Ook dit boek heb ik niet gelezen. Zijn andere roman De onderwaterzwemmer vind ik prachtig en is ook een échte aanrader. Mijn recensie heb ik vorig jaar geplaatst en is hier te lezen. Wie weet komt Vaderliefde er nog wel een keer naast te staan. 😉

De avond was ontzettend leuk, maar vooral ook boeiend. De twee auteurs vulden elkaar met hun verhalen mooi aan en ik had nog veel langer kunnen luisteren. Genieten is dat!

Op naar de volgende Boekie Night!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

1 gedachte over “Boekie Night – november 2019”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: