Boekie Night: september 2018

Handtekening Jaap Robben - Zomervacht
Handtekening Jaap Robben – Zomervacht

Wat een geweldige avond hebben Martin en ik gisteren gehad!👊

Ik vond het super leuk toen ik hoorde dat Jaap Robben bij Boekie Night zou komen. Zijn boek Birk is prachtig, dus ik was enorm benieuwd naar zijn verhaal over Zomervacht (kwam de dag van Boekie Night uit). Tóch had ik de nodige denkstof…klinkt bizar hè?! 😉 Normaal gesproken koop ik mijn boeken vaak n.a.v. tips van de medewerkers van Derijks in Oss of n.a.v. berichten op social media, maar aangezien ik ook nog geen recensies had gelezen wist ik niet wat te doen. Zou ik eerst het verhaal van de auteur aanhoren en dán beslissen óf de ‘gok’ wagen..? Het laatste dus😂.

Het voordeel was uiteraard dat er maar weinig mensen dit boek al hadden aangeschaft, dus in de pauze kon ik meteen mijn boek laten signeren. Zoals je op de foto kan zien was ik de aller-aller-allereerste! Hoe gááf is dat wel niet!😱 Ook herkende Jaap Robben mij nog van Boek in Beeld (heel wat maandjes terug). Leuk moment dus!☺

De auteur Martijn Neggers kende ik niet. Leuk om hem een keer te zien én horen, want hij vertelde op een hele duidelijke, maar vooral ook grappige manier over zijn boek Spoetnik. We hebben enorm veel gelachen!

Goed begin van een leuk literair seizoen!👍

 

Op naar ons volgende uitje! 😀

 

Lieve groetjes, Moontje

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: