Bookstore Day 2019!

Een boekenbeurs is leuk en heerlijk om er rond te snuffelen (én goedkope tweedehandjes te kopen), maar mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar een nieuw boek. Daarom ging ik natuurlijk vanmiddag, op Bookstore Day, naar mijn favoriete boekhandel om een boek te kopen. Zoals inmiddels voor mijn volgers bekend is dat bij Derijks in Oss.

Ik heb enorm veel zin in Onder de paramariboom. Dit boek werd me maar liefst door 3 dames van de boekhandel aangeraden, dus twijfelen is dan niet aan de orde! 👍

Op naar de volgende Bookstore Day!

Wat een bijzondere dag is Bookstore Day. Dan vieren ‘we’ de boekhandel. Een boekwinkel is meer dan een winkel. In de boekwinkel vinden we inspiratie, raken we ontroerd. We lezen, kijken, vergapen ons er. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt. Daarom kun je die dag speciale uitgaven kopen, in gelimiteerde oplages, en vinden er bijzondere optredens plaats.

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: