Challenge boekenweek, 26-03-2019: Boekhandel

Dit is de leukste opdracht van de challenge! 😃

Iedereen weet dat er veel mooie en leuke boekhandels in Nederland zijn waar je heel graag naar toe gaat en bent, maar zij halen ’t niet bij Derijks in Oss! 😍 Ik ga hier met heel veel plezier naar binnen en kom met een grote lach (en het liefst met een boek 😉) weer naar buiten. Het team bestaat enkel uit dames en zij vullen elkaar goed aan.

Eenieder heeft zo haar specialisme wat uiteraard heel fijn voor de klant is. Op deze manier kun je nóg beter worden geadviseerd. Zij vertellen graag en vol enthousiasme over de boeken die zij zelf hebben gelezen of waarvan ze goede geluiden hebben gehoord/gelezen.

Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik een vaste klant ben. Alleen al voor de gezelligheid loop ik even binnen, want de stad in lopen zonder een bezoekje aan Derijks te brengen is voor mij onvoorstelbaar geworden. Al is ’t maar om met één van de dames even te kletsen. Dat doet deze dame namelijk ook graag…haha

Ik vind Derijks een geweldige zaak en een hele warme sfeer hebben. Nog maar niet te spreken over de mooie en nette aankleding, want dat kan dit team als de beste. Ook de etalages worden niet vergeten. Het lijkt er soms op dat ze met de dag leuker worden ingericht!

Geen wonder dat o.a. auteurs zoals Alfred Birney, Esther Verhoef en Saskia Goldschmidt naar de boekhandel zijn gekomen voor een Meet & Greet/Lezing! (waarvoor ze boven een prachtige ruimte hebben) 👌 En geloof me…veel auteurs zullen nog volgen….

Tóch wil ik nog even speciaal de aandacht op Marlies richten. Inmiddels weten jullie wel dat ik graag literatuur lees en ik heb het enorme geluk dat zij een échte literatuurkenner is. Ze weet ook precies welk boek bij mij past. Het gebeurt ook weleens dat zij helemaal weg is van een boek, maar dat het mij niet zal aanspreken. Ik vertrouw volledig op haar, want eerlijk is ze altijd! Marlies neemt altijd de tijd voor mij en daarvoor wil ik haar via deze weg bedanken!

Wat een lof hè?! Tja, dat krijg je als je gaat schrijven over deze TOP-zaak en dit TOP-team!

Nu op naar Derijks, want nu heb ik nóg meer zin om een boek te gaan kopen! Dat is dus het gevolg…😂

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

 

2 gedachten over “Challenge boekenweek, 26-03-2019: Boekhandel”

  1. Helemaal mee eens. Ik kan ook het centrum niet in zonder een bezoekje aan Derijks. Geweldige boekhandel! Zelf lees en schrijf ik vooral Young adult boeken, maar ook op dat gebied doe ik bijna altijd toffe leestips op bij deze boekhandel. Love them!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: