Challenge boekenweek, 7 maart 2020: Shelfie

Wat is ie mooi hè?! Toen we een kast gingen uitzoeken zei ik tegen mijn man: “ik wil graag een witte kast tegen een rode muur”. Nou, gelukkig zag Maikel dat ook zitten en een paar weekje later is deze geplaatst en ingericht. En ja hoor…tegen een rode muur. Afgelopen jaar heeft de muur een ander kleurtje gekregen en daar zijn we zeker zo blij mee.

Ik wil de kast niet helemaal vol met boeken hebben staan, omdat ik een fotolijstje/vaasje/beeldje een leuke afwisseling vindt. Dus de boeken die iets minder mooi zijn plaats ik op boekenplanken op de logeerkamer. Wie weet komt er in de toekomst een tweede boekenkastje in de kamer, maar daar zie je tegen die tijd wel een foto van langskomen!

 

Lieve groetjes, Moontje

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: