Actie dwarsliggers!

Hardcovers, paperbacks, e-books, maar ook dwarsliggers kun je aan dit rijtje toevoegen. Dwarsliggers zijn overdwarsboekjes, op heel dun papier geprint, waardoor complete boeken in je broekzak passen. Deze bestaan al ruim 10 jaar, maar niet iedereen is hier mee bekend. Dat is jammer, want dwarsliggers hebben veel voordelen! Licht van gewicht, ideaal voor in de boekenkast, makkelijk op vakantie en past vast in iedere handtas!

Elk jaar is er in de zomer een grote 2+1-actie, om lezers uit te nodigen om kennis te maken met de dwarsligger. Dit keer ga ik daar ook ‘reclame’ voor maken. Heel apart, want ik heb ze zelf niet in huis of überhaupt ooit gelezen. Ik lees en koop enkel hardcovers/paperbacks. Dit omdat ik in de meeste gevallen het lettertype van een dwarsligger te klein vindt. Ik word tenslotte ook een dagje ouder…hihi. Inmiddels heb ik een leesbril, dus is het wel een keer het proberen waard.

Ik mocht van de uitgeverij een top 3 opgeven en het boek op nr. 1 zou ik krijgen. Hoe leuk is dat!

Taal voor de leuk schijnt humoristisch te zijn, dus deze gaat de handtas in! Nr. 2 en 3 waren: Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend + Bastaardsuiker en De bakkersdochter. En als ik een leuke campagne heb, krijg ik ook deze dwarsliggers, dus duimen maar!

Hierbij ga ik jullie dus attenderen op deze leuke actie van AMBO|ANTHOS! Kijk gauw naar de actie, maak je keuze en probeer ze uit!

Wil je op de hoogte blijven, dan kun je je uiteraard opgeven voor de nieuwsbrief! Hier kun je je aanmelden.

Veel leesplezier!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: