Een avond met Saskia Goldschmidt!

 

Wat heb ik genoten van de avond met Saskia Goldschmidt! 👍 Had ook zo’n zin in deze avond bij mijn favoriete boekhandel! 😍

Saskia Goldschmidt is een fantastische auteur. Ik ben helemaal weg van haar romans De voddenkoningin en De hormoonfabriek. Haar roman Verplicht gelukkig heb ik op mijn verlanglijstje staan voor Kerstmis, dus wie weet zie ik deze wel in mijn kerstsok verschijnen! 🙏

Gisteren ging de avond over haar nieuwste roman Schokland. Ik had dit boek nog niet gelezen. Zoals je op de foto ziet kon ik het niet laten om het boek te kopen én uiteraard te laten signeren. Kers op de taart noemen we dat! 😀

Schokland gaat over de aardbevingen in Groningen. Om eerlijk te zeggen weet ik daar weinig van. Je hoort dit op het nieuws, praat er even over met elkaar, zeg hoe afschuwelijk dat moet zijn en daarmee is de kous af. Althans dat gold voor mij. Dit boek gaat dus een eye-opener zijn.

Saskia had een hele goede opbouw voor haar lezing. Ze vertelde over haar verhuizing naar Groningen, het landschap (aan de hand van prachtige foto’s), de ontmoetingen en vele gesprekken met bewoners en niet te vergeten over de gevolgen van de aardbeving. Nú al interessant, dus laat staan hoe het boek is. En over voordragen maar niet te spreken, want dát kan ze als de beste👌.

Ik ben enorm benieuwd naar Schokland. Ik lees over het algemeen niet dit ‘soort’ boeken en zei dat ook tegen haar. Vervolgens schreef ze dat in mijn boek zoals je ziet 😂. TOP!

Kortom: een geweldige avond met een geweldige auteur!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: