Een boek van Ambo|Anthos uitgeverij gekregen!

Vandaag dit boek van Ambo|Anthos uitgeverij ontvangen! 🎉

Op 24 januari jl. kreeg ik onderstaande mail:

Beste Moon,

De komende maanden publiceren we weer een aantal heerlijke romans.
Een overzicht vind je onder de volgende link. (waar je ook direct het omslag en de auteursfoto kunt downloaden)
Geef meteen even aan of je een pdf, e-book of boek wilt hebben.

Nou, dat is toch fantastisch?! 😃 De uitgeverij gaf aan dat zij zich meer gaan richten op bloggers met sommige titels. Ik ben niet de enige blogger die zo’n mail ontvangt, maar voor mij was dit de eerste keer.

Ik hou van de geur en charme van een écht boek, dus die keuze was niet zo moeilijk. Al moet ik zeggen dat de keuze uit de romans ook niet heel erg moeilijk voor mij was (zie onderstaande foto’s), want hierbij stond namelijk vermeld:

Voor de lezers van Tatiana de Rosnay en Isabel Allende

De schrijfstijl van Isabel Allende vind ik geweldig, dus ben super enthousiast en ik heb veel zin om in Het laatste geschenk van Paulina Hoffmann te gaan beginnen. Een recensie volgt uiteraard.

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: