Een Ebook gewonnen!

Henning Mankell - De baanbreker
Henning Mankell – De baanbreker

Jaja, je ziet dit goed…Moontje gaat een Ebook lezen 😱. Heel bijzonder, want zoals jullie weten lees ik nooit digitaal en koop ik mijn boeken altijd bij boekhandel Derijks, zodat ik ze vervolgens een mooi plekje in mijn boekenkast kan geven. Nu lag ’t even anders. Ik heb namelijk meegedaan met een winactie (op Facebook) van Uitgeverij De Geus en heb gewonnen! 🎈

De baanbreker is een nooit eerder vertaalde debuutroman van Henning Mankell. Klik op de link, zodat je kunt lezen waar dit boek over gaat.

Dit boek verschijnt op 30 januari a.s., maar de eerste 3 personen die reageerden op dit Facebookbericht konden al meteen dit weekend digitaal genieten. Ik open Facebook, zag dit bericht en omdat ik weet dat mijn leesvriendin Alexandra fan is van deze auteur heb ik aangegeven dat ik voor háár mee doe aan deze actie. Ik was de eerste, dus zowel Alexandra als ik hebben inmiddels het Ebook ontvangen.

De uitgeverij vraagt om een recensie van De baanbreker op diverse sites te plaatsen én, het leukste van alles, de recensie ook te mailen naar hen mét een leuke quote die zij eventueel kunnen gebruiken. Hoe leuk is dat!

Voor mij de eerste keer dat ik een recensie naar een uitgeverij mag sturen, maar hopelijk niet de laatste 😉. En voor wat betreft digitaal lezen…tja…dat zal niet heel vaak meer gaan gebeuren 😂

 

Lieve groetjes, Moontje

2 gedachten over “Een Ebook gewonnen!”

  1. Hoi Ans,
    Ik heb het boek niet uitgelezen. Niet mijn schrijfstijl en het verhaal pakte mij niet. Was ik al een beetje bang voor en dat was de reden dat ik mijn vriendin voor deze actie had getagd. Hopelijk denk jij hier anders over, dus veel leesplezier zou ik zeggen!
    Groetjes van Simoon

  2. Ik heb hem eergisteren gekocht en staat op mijn reader, maar is nog even niet aan de beurt. 🙂 Ben er wel benieuwd naar las zijn boeken erg graag,

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: