Hebban Boekbloggers Overzicht 2018

Hebban Boekbloggers Overzicht 2018!

Hebban bracht in 2017 voor het eerst het Nederlandstalige boekbloggers-landschap in kaart. Inmiddels is het overzicht van 2018 gepubliceerd en Moontje staat daar tussen! 😊

Met regelmaat kijk ik natuurlijk naar de statistieken van mijn blog en zie hoe bezoekers op mijn blog terecht zijn gekomen (via FB/Insta/Twitter/Google enz). Gisteren zag ik dat een bezoeker, via Hebban, Moontje heeft bezocht. Ik vond dat apart, aangezien ik niet actief ben op de boekensite. En ja hoor…toen zag ik dat Hebban mijn blog heeft toegevoegd aan het overzicht en heeft beoordeeld. Dat is heel leuk natuurlijk. Houd tenslotte toch in dat je in beeld bent.

Ik ben zeer tevreden met mijn beoordeling. Mooie complimenten en dat de recensies ‘erg persoonlijk en soms wat kort zijn‘ klopt als een bus en dat is ook juist mijn bedoeling. Ik vertel wat mijn mening is over het betreffende boek en wil inderdaad niet veel loslaten. Ik vind het zelf niet leuk om een ontzettende lange recensie te lezen. Dan haak ik af. Bovendien weet ik dan al té veel over het boek en dat vind ik jammer. Het verhaal moet verrassend blijven!

En voor wat betreft het enthousiasme…dat kan niet anders, want wat is nu leuker dan over boeken te praten, te schrijven, boekevenementen te bezoeken en natúúrlijk boeken te lezen! Dat is iets waar mijn bezoekers het allemaal over eens zijn!😃

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: