Recensie: Judith Fanto – Viktor

Wat een mooie roman! En complimenten voor de cover hoor! 😍 Ik vond het geen pageturner en heb nog vrij lang over het boek gedaan. Dit lag vooral aan het eerste deel. In tegenstelling tot vele anderen heb ik moeten wennen aan de afwisseling van heden en verleden. Ik vond het iets minder vlot doorlezen en bij mij ontbrak er daardoor wat inlevingsvermogen. Ik vermoed dat dat écht aan mij heeft gelegen en niet aan de manier van schrijven.

Meer lezen

Moontje tipt: Mitch Albom – Mijn dinsdagen met Morrie

Een oude man, een jonge man en de lessen van het leven

Deze roman heb ik van een vriendin gekregen en wat een cadeau! Ben hier zó blij mee en net als veel andere boeken die ik lees is dit ook weer een échte aanrader! Mijn dinsdagen met Morrie is heel toegankelijk, maar tegelijkertijd poëtisch geschreven. Ik heb er ontzettend van genoten en het verhaal zette mij ook aan het denken. Mooi, mooi, mooi! 👌🏼

Alvast veel leesplezier!

 

Lieve groetjes, Moontje

Moontje tipt: Amy Liptrot – De uitweer

“Tjee, wat een mooi geschreven verhaal” Dat zei ik toen ik dit boek dichtsloeg. Ik vond De uitweer heel aangrijpend en het verhaal raakte mij écht. Daarom ‘moest’ dit ook in 2 ochtenden uitgelezen worden (dat gevoel ken je wel 😉). Zoals Maarten ’t Hart zegt: ‘Groots. Een boek om te koesteren‘.

Heel veel leesplezier!

 

Lieve groetjes, Moontje