Een avond met Dido Michielsen!

Oh, wat had ik hier toch zin in. 😃 Net als van het boek Lichter dan ik heb ik ook van de avond bij Derijks genoten. Mijn recensie van deze schitterende roman heb ik onlangs geplaatst. (recensie).

Na het welkomstwoord van Astrid zette Dido eerst wat familiefoto’s op tafel neer om deze voor te stellen. Dat was vooral heel leuk voor de mensen die het boek al hebben gelezen. Deze lezing was voornamelijk bedoeld om te vertellen hoe deze roman tot stand is gekomen en wat achtergrondinformatie te delen. Heel interessant. Natuurlijk las ze bepaalde stukken voor, die ze vervolgens ook toelichtte.

Meer lezenEen avond met Dido Michielsen!

Interview Clairy Polak!

Wauw, wat een aardige en sprekende vrouw! Een vrouw waar je enkel en alleen maar bewondering voor kunt hebben en ik verheug me nu al op haar volgende roman. 😍

Voor dit interview ben ik naar Nijmegen gegaan, want ik was enorm benieuwd naar haar verhaal en MOEST haar gewoon zien/horen. Voorbij, voorbij is namelijk een schitterend boek wat een enorme indruk op mij heeft gemaakt en dat ik niet snel zal vergeten.

Meer lezenInterview Clairy Polak!

Lions Boekenbeurs Oss

Ieder jaar ga ik naar de Lions Boekenbeurs in Oss. 5 minuutjes lopen vanaf huis, dus tasje mee en klaar om (eventueel) boeken te kopen. Dit jaar ben ik, voor mijn doen, goed geslaagd. Het boek moet er namelijk heel goed uitzien wil ik het kopen. Heel kieskeurig noemen ze dat…geloof ik. 🤔 De verborgen geschiedenis van Donna Tartt stond op mijn verlanglijst, dus deze ging snel in de tas.

Meer lezenLions Boekenbeurs Oss