Interview Clairy Polak!

Wauw, wat een aardige en sprekende vrouw! Een vrouw waar je enkel en alleen maar bewondering voor kunt hebben en ik verheug me nu al op haar volgende roman. 😍

Voor dit interview ben ik naar Nijmegen gegaan, want ik was enorm benieuwd naar haar verhaal en MOEST haar gewoon zien/horen. Voorbij, voorbij is namelijk een schitterend boek wat een enorme indruk op mij heeft gemaakt en dat ik niet snel zal vergeten.

Het interview werd door literair agent Paul Sebes afgenomen. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt en geniet ook niet mijn voorkeur. Ná het interview zou er de mogelijkheid zijn om vragen te stellen. Helaas werd het anders aangepakt en werden tijdens het interview al vragen gesteld. Hierdoor zwiepte het gesprek soms alle kanten op en dat vond ik jammer. Ik hou meer van een bepaald soort opbouw. Maar goed, dat is mijn persoonlijke mening.

Uiteraard heb ik mijn boek wel laten signeren, want dat is en blijft de kers op de taart! 😃

Clairy Polak – Voorbij, voorbij

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: