Kaartje voor de boekhandel!

En dan hoor je op het nieuws dat de winkels nóg langer dicht blijven. Enorm balen voor mij, maar vreselijk voor o.a. de boekhandels. 😩 Wat kun je dan als vaste klant doen om ze een hart onder de riem te steken???? (buiten boeken kopen…hihi)

Ík heb met Kerst een doos Merci en een kaart voor de deur gezet (wel even gewacht uiteraard😜), want contact met de medewerkers is niet mogelijk. Jammer, want ik mis het team enorm. Het is altijd zo gezellig bij Derijks. De boekenpraat (en andere kletspraat), de sfeer en dan maar niet te spreken over de tips die ik krijg en het heerlijke gevoel om aan de kassa te staan.

Maar goed, we moeten nog even volhouden. Ik heb daarom een kaart via Greetz gestuurd met bovenstaande foto. Een foto met een stapel boeken die ik bij Derijks heb gekocht. Belangrijk om te weten is, dat ik niet alle boeken gelezen zou hebben als ik daarvoor de tip niet van hen kreeg. Dusssss…zéér dankbaar 🙏🏼, want deze boeken verdienen een plekje in mijn boekenkast (én in die van jou).

Nu duimen dat de boekhandels weer gauw open mogen gaan, want voor de lezers zijn deze winkels dus wél essentieel!

Recensies van (enkele) bovenstaande boeken zijn hier te lezen.

 

Lieve groetjes, Moontje

 

1 gedachte over “Kaartje voor de boekhandel!”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: