Lezing Frank Krake!

Een lezing die ik niet snel zal vergeten…stil…

Op zijn vierennegenstigste vertelt Wim Aloserij zijn verhaal: ‘De laatste getuige’

Toen ik de aankondiging zag en ik met de medewerkster van boekhandel Derijks sprak werd ik nieuwsgierig naar dit verhaal. Ik wist zéker dat dit indrukwekkend, maar vooral ook heftig zou zijn. De opzet van de lezing zou een interview worden tussen Wim Aloserij en Frank Krake (auteur en uitgever van De laatste getuige).

Op 2 mei jl. kwam het nieuws dat Wim Aloserij was overleden. Buiten dat dit natuurlijk een droevig bericht is, ging de lezing ook niet door. Op 14 mei las ik op Facebook dat Frank Krake bij de bibliotheek zou komen, maar nu helaas alleen…

“Het verhaal MOET worden doorverteld”.

De auteur heeft een mooie, maar vooral ook respectvolle manier gevonden om dit verhaal te vertellen. De opbouw van de avond was goed en hij heeft over het boek (met behulp van filmpjes en foto’s) verteld zonder veel te ‘verklappen’. Ik kon niet anders dan het boek aanschaffen.

Ook de muziek van Celeste Liberty was prachtig! Wat kon zij fantastisch zingen en gitaar spelen.

Ontzettend veel bewondering voor Frank Krake.

Ik ga nu snel lezen en uiteraard volgt er een recensie!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: