Lezing Jan van Mersbergen!

Wat heb ik een enorme leuke avond gisteren gehad. 😃 Éindelijk was het dan weer zover…een LEZING. En dan ook nog eens Jan van Mersbergen! 👍🏼

Ik had zijn prachtige roman De onverwachte rijkdom van Altena meegenomen, want een handtekening van de auteur vind ik toch altijd wel een beetje speciaal.

Deze lezing ging over zijn nieuwste boek Een goede moeder. Dit heb ik nog niet gelezen, maar wat een indrukwekkend en heftig verhaal zeg. 😱 Ik verwacht ook dat het heel bijzonder is en ook écht binnen zal komen.

Ik vond dat Jan zijn verhaal heel direct, ‘makkelijk’ en met humor kon vertellen. De interviewer (Jos de Louw) had zich ook goed voorbereid, dus die combinatie (én niet te vergeten de gezelligheid bij Derijks) zorgde voor een TOP-avond!

Op naar de volgende lezing!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: