Lezing Murat Isik en Chris Polanen

Murat Isik en Chris Polanen

En ja hoor, daar verschijnt de aankondiging op Facebook. Murat Isik en Chris Polanen komen bij de Bibliotheek praten over de rol van de Bijlmer in hun werk. Ik had al wat goede recensies gelezen over het boek Wees onzichtbaar van Murat Isik en aangezien ik het erg leuk vond om het boek vóór de lezing gelezen te hebben, ‘moest’ ik weer naar de boekhandel. Wat vervelend hè?! 😉

Het boek Waterjager van Chris Polanen is voor mij onbekend en spreekt mij niet aan, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Leuk om hem een keer te zien en naar hem te luisteren. De avond was totaal anders dan andere lezingen die ik heb bijgewoond. Dit keer zouden de schrijvers elkáár interviewen. Erg benieuwd dus! Geen ‘strak’ vraag-antwoord-uurtje, maar een écht gesprek en vooral ook veel interactie met het publiek. De schrijvers zijn goede vrienden van elkaar en daardoor verliep het gesprek (extra) soepel. Enorm gezellig!

Ik had Wees onzichtbaar meegenomen om te laten signeren, maar dat spreekt voor een boekenliefhebber voor zich😀

Toen daar ook nog ’s zijn eerder uitgebrachte roman Verloren Grond lag voor de verkoop, kon ik mezelf niet inhouden en ging dus met 2 boeken weer terug naar huis.

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Handtekening Murat Isik
Handtekening Murat Isik

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: