Lezing Tom Lanoye!

Wat heb ik gelachen deze avond! 😂 En dan te bedenken dat ik eerst niet eens wilde gaan. 😱 De Bibliotheek heeft in het kader van ‘Tussen de regels: het woord aan de schrijver’ een heel aantal lezingen gepland. Ik moet eerlijk bekennen dat ik Tom Lanoye niet kende. Ik heb met Kerst 2018 het boek Gelukkige slaven gekregen, maar nog niet gelezen. Dus zowel de persoon zelf als zijn boeken waren volledig onbekend voor mij. Tot nu!

Ik lees geen gedichten en heb ook niet veel met Poëzie. Waarom ben ik tóch gegaan vraag je je natuurlijk nu af. Dat komt eerlijk gezegd door mijn vader én Marlies (medewerkster boekhandel Derijks). Zij vertelden dat dit sowieso een leuke avond zou gaan worden, omdat deze man een échte performer is. Dus advies opgevolgd, kaartje gekocht en op naar de Bibliotheek!

En ja hoor….ik kan niet anders dan mijn vader en Marlies gelijk geven. Het was een TOP-avond! Of het nu een gedicht voordragen was of vertellen van verhalen, Tom Lanoye bracht dit allemaal even fantastisch. Goede opbouw van de avond en mooie gedichten/verhalen. En dan maar niet te spreken over zijn enthousiasme en zijn enorme gevoel voor humor! 👍

Ik heb, op aanraden van twee andere bezoekers én Astrid Derijks, Sprakeloos gekocht. Heel benieuwd naar dit boek en mijn recensie van deze roman volgt uiteraard!

Op naar de volgende lezing van ‘Tussen de regels’!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: