Lions Boekenbeurs Oss

Ieder jaar ga ik naar de Lions Boekenbeurs in Oss. 5 minuutjes lopen vanaf huis, dus tasje mee en klaar om (eventueel) boeken te kopen. Dit jaar ben ik, voor mijn doen, goed geslaagd. Het boek moet er namelijk heel goed uitzien wil ik het kopen. Heel kieskeurig noemen ze dat…geloof ik. 🤔 De verborgen geschiedenis van Donna Tartt stond op mijn verlanglijst, dus deze ging snel in de tas.

Over Toen ik je zag van Isa Hoes hoefde ik ook niet te twijfelen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hiervoor niet het volle pond had betaald, maar ik ben na al die positieve reviews tóch wel nieuwsgierig geworden.

Nu is het dan éindelijk zover…Lucifer van Connie Palmen in de tas. Waarom weet ik niet, maar ó wat staat dit boek vaak tweedehands te koop. Hopelijk is Lucifer net zo mooi als haar andere romans, want ik vind haar een TOP-auteur.

Zwaarte van Jeanette Winterson is voor mij volledig onbekend. Een man op de beurs was weg van deze 148 pagina’s en ach…voor € 2,50 durf ik die gok wel te wagen. 😃

Op naar volgend jaar en wie weet koop ik er dan wel 5? 💁

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: