Literaire manifestatie 2018!

Literaire manifestatie 2018
Literaire manifestatie 2018

Wat hebben we gisteren een fantastische avond gehad in Den Bosch!😃 Vorig jaar hebben we zo genoten van deze manifestatie dat we meteen besloten om dit jaar wéér kaartjes te kopen. Op dat moment was ’t nog onbekend wie de gasten waren, maar we hebben het getroffen en hebben 3 TOP-schrijvers kunnen zien. Özcan Akyol, Thomas Verbogt en Griet op de Beeck.😱 Onder leiding van presentator en journalist Pieter van der Wielen hebben zij gesproken over hun werk en hun leven. Pieter deed dit leuk, maar vooral ook goed.

Van Özcan heb ik het boek Turis gelezen (zie recensie op mijn blog). Na wat hij gisteren heeft verteld ben ik heel benieuwd geworden naar zijn volgende boek.

Van Thomas Verbogt heb ik Hoe alles moest beginnen gelezen. Een mooi boek met een mooie cover. Ik heb nog even getwijfeld om nog snel naar de boekhandel te gaan om Als de winter voorbij is te kopen, maar heb mezelf in de hand kunnen houden😂. Dit boek blijft dus nog even op mijn lijstje staan.

En tja…dan hebben we nog één van mijn lievelingsschrijfsters…Griet😍. Al moet ik zeggen dat ik van haar éérste 2 romans: Vele hemels boven de zevende en Kom hier dat ik u kus het meeste heb genoten. Het boekenweekgeschenk Gezien de feiten vond ik een beetje een tegenvaller, maar dat neemt niet weg dat ik enorm uitkijk naar haar volgende roman!

Griet zou maar 60 bezoekers ‘ontvangen’ (fotootje, praatje en handtekening) en ik had geen zin om in de rij te gaan staan om nóg een boek van haar te laten signeren. Van Thomas en Özcan heb ik maar 1 boek en die zijn allebei al gesigneerd. Bovendien is napraten met een drankje en een bitterbal zeker zo gezellig, toch?!

Thomas had ’t niet druk dus ik was zo vrij om te vragen of hij met mij op de foto wilde gaan. Gezellige man en dan pak je je kans…haha.

Kortom: leuke ambiance, goede interviews, gezellige sfeer…helemaal perfect! 👍

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: