Literaire manifestatie 2019!

Carolijn Visser
Carolijn Visser

De Boekenweek van 2019 is begonnen en Martin en ik zijn deze week op een leuke manier gestart! Gisteravond was er, zoals ieder jaar, de Literaire Manifestatie in Den Bosch. De kaartjes hadden we al maanden geleden gekocht, want dan ben je zeker van een stoel op de eerste rang.
Onder leiding van Nynke de Jong praten een drietal schrijvers over hun werk en leven. Na afloop van het programma is er een boekenmarkt met een samengestelde collectie uit het oeuvre van de gasten. Tevens signeren de auteurs op dat moment hun werk.

Petra Stienen was de eerste gast. Prima interview, maar wij hadden allebei geen gevoel bij deze vrouw. Geen boeken van haar gelezen en we konden de aandacht er ook niet bij houden. Waarom? Geen idee, maar dat heb je weleens.

Vervolgens kreeg Maxim Februari het woord. Dit was een goed gesprek met een interessante man. Hij beschikte ook nog ’s over de nodige humor en dat doet altijd goed.

De laatste gast van deze avond was Carolijn Visser. Ik ken haar als schrijfster van haar roman Selma. Dit heb ik gekocht op Bookstore day, inmiddels gelezen en de recensie van het boek kun je hier lezen. Het was ‘gewoon’ een leuk gesprek.

Al met al vonden we dit geen bijzondere avond (vergeleken met de manifestatie in 2018), maar we hebben het wel heel gezellig gehad. En dat is uiteindelijk het belangrijkste! 😃

Op naar het Boekenfeest in Nijmegen!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: