Meet & Greet: Esther Verhoef

Samen met Esther Verhoef

Het is nu 2 maandjes geleden, maar tóch wil ik nog even vertellen over de Meet & Greet met Esther Verhoef bij de boekhandel. Wie had dát gedacht. Één van de succesvolste schrijfsters in Nederland en dan komt ze in Oss?! 😱 Ik had haar nieuwe roman nog niet gelezen. Na twijfel toch met een vriendin op naar Derijks. Een rij natuurlijk, maar deze was te overzien. Nazomer gekocht, want ik wilde tóch wel heel graag de handtekening van Esther en uiteraard werd ik nieuwsgierig naar haar roman met die prachtige cover.

Een klein gesprekje hoorde er nog even bij en ze nam ook de tijd om met je op de foto te gaan. Super blij met mijn foto, boek én uiteraard handtekening!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: