Moontje bestaat 1 jaar!

Vandaag vieren we de verjaardag van Moontje!🎊 Ik ben eigenlijk best wel trots op het feit dat ik al een jaar aan ’t bloggen ben. Ik weet nog heel goed dat Moontje op 26 november 2017 online ging. Wat een bijzondere dag. Familie/vrienden/kennissen die gaan kijken (en beoordelen😬) wat het resultaat geworden is, is toch wel heel spannend. Ook al doe ik dit voor mezelf, tóch is het leuk om positieve reacties te krijgen. Gelukkig was dat ook het geval!☺

Zoals iedere blogger heb ook ík mijn eigen stijl. Kijk bijvoorbeeld maar naar mijn korte recensies. Ik schrijf waaróm ik dit boek heb gekocht, of de cover mij aanspreekt en uiteraard mijn mening over het verhaal. Geen lange verhalen, want daar hou ik niet van. Zowel niet om te schrijven, maar ook niet om te lezen. Dan weet ik naar mijn zin al té veel van het verhaal. Ik ben kort, maar krachtig (voor wat betreft mijn recensies dan 😂) Vooral geen ‘regels’ en spreektaal.

Vertellen over mijn uitjes vind ik super leuk. Fotootjes bewerken, het bericht mooi indelen en schrijven hoe ik weer genoten heb. Het enthousiasme komt ook duidelijk naar voren in mijn stukjes. En ook dát komt weer door de spreektaal die ik hanteer.

In een later stadium heb ik de categorie ‘boekenkaarten’ toegevoegd. Daardoor kijk ik meer én langer naar kaarten in boekhandels. Een taakje erbij, dus nóg langer toeven tussen de boeken. Vervelend zeg 😉.

Dit jaar ben ik ook de challenge van Hebban aangegaan: 1 boek per week lezen! Dit ga ik redden, maar weliswaar op het nippertje. Vanaf 2019 geen challenge en gewoon lekker lezen. Geen ‘druk’….als ik dat zo ‘mag’ zeggen.

Ik heb ongeveer 100 Moontje-bezoekers per maand. Dit is niet veel, maar dat is totaal geen punt. Ik vind bloggen een hele leuke hobby en helemaal míjn ding.

Kortom; ik geniet van het werken aan Moontje, de foto’s maken/bewerken, bookstagrammen enz enz…… dus op naar blogjaar 2019!

 

Lieve groetjes, Moontje

ps. uiteraard vond ik dat ik een cadeautje op deze dag had verdiend. Al kan ik eigenlijk niet over -tje spreken, want Het achtste leven heeft maar liefst 1267 pagina’s 😱😀

 

8 gedachten over “Moontje bestaat 1 jaar!”

  1. Dank je wel! Ik ‘moest’ dit van Marlies (Derijks) lezen, dus nu is stap 1 gezet…de aanschaf. Ben heel benieuwd naar het verhaal, maar ook of ik zo’n gigantisch dik boek leuk ga vinden. Je hoort van me!

  2. Van harte! En ga vooral zo door 🙂
    Brilka heb ik veel goed over gehoord. De 1267 pagina’s hebben mij tot nu toe weerhouden ermee te beginnen. Wie weet, ooit…

  3. Proficiat met je eenjarig jubileum
    Ik geniet van je blog. Succes verder ga zo door.Mieke

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: