Moontje bestaat 2 jaar!

Vandaag bestaat mijn boekenblog al 2 jaar! 🎈🍰

Wat vliegt de tijd toch…niet normaal. Toen ik in 2017 Moontje opstartte wist ik totaal niet welke kant het op zou gaan en of het een bevlieging zou zijn wat ik hooguit een jaar zou volhouden. Inmiddels zijn we twee jaar verder en ik heb er nog steeds evenveel plezier in. Foto’s maken, voor zowel Moontje als voor Social Media, en stukjes schrijven blijven erg leuk om te doen.

Een andere boekblogger zei ooit: “het eerste jaar is aftasten en ontdekken en het tweede jaar is uitdiepen en verbeteren”. Dat klopt als een bus!

Onlangs nog flink bezig geweest met het onderhoud van Moontje. Dat hoort er namelijk ook bij. De hostingprovider geeft met regelmaat aan dat ik een bepaald probleem met mijn webbouwer moet bespreken. Beetje lastig natuurlijk, want dat ben ik zelf. 😂

Van de ene kant kan ik er trots op zijn dat ik mijn website zelf heb opgebouwd en onderhoud, maar van de andere kant is het niet altijd even makkelijk als er technische kwesties zijn die verholpen moeten worden. Maar goed, tot nu toe ben ik er zelf (met behulp van Google/FB-groep/Hostingprovider) nog altijd uitgekomen, dus toch maar een beetje vertrouwen hebben! 😉

Dit jaar weer heerlijke leesuurtjes gehad. De topper van 2019 was: Het achtste leven van Nino Haratischwili. Hiermee heb ik mezelf verwend ter ere van Moontje haar eerste verjaardag! Natúúrlijk wilde ik hier een mooie traditie van maken, dus op naar Derijks en je ziet waar ik me dit jaar mee heb verwend! 📖😃

Ook in 2019 waren er weer fantastische literaire avonden, zoals Het Nijmeegs boekenfeest, De Literaire manifestatie, de avond met Dido Michielsen over Lichter dan ik en niet te vergeten de Boekie Nights in Eindhoven die ik samen met mijn leesvriend Martin bezoek. En dan te bedenken dat het jaar nog niet om is en er nog leuke activiteiten op de agenda staan!

Kortom: een leuk blogjaar met geweldige boeken en gezellige activiteiten. Genieten noemen we dat! 😍

Hierbij wil ik ook nog even mijn lezers bedanken voor de interesse en leuke reacties via de diverse kanalen. Super lief allemaal!

Ik ga zéker door, dus ik zeg: “veel leesplezier”!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: