Moontje bestaat 3 jaar!

Vandaag bestaat mijn boekenblog al 3 jaar! 🎉

Wat is ook dít blogjaar weer snel gegaan. 😱 Een heel apart jaar vanwege het Coronavirus. Op ieders leven heeft dit uiteraard, op verschillende manieren, invloed gehad. Dit jaar ga je niet meer vergeten…

Wat is er voor míj, voor wat betreft mijn grote hobby, anders geweest in dit jaar:

  • Ik heb dit jaar al mijn boeken bij boekhandel Derijks gekocht. Normaal gesproken kocht ik, tijdens een dagje uit in een andere stad, bij de betreffende boekhandel een boek.
    Dit keer heb ik zowel in Den Bosch als in Nijmegen, Tilburg én Breda geen boeken gekocht. Vond dit superknap van mezelf, maar nu was het belangrijk dat ik de lokale boekhandel zou steunen. Ook voor boekhandels is het een zwaar jaar geweest, dus dan zit er ook maar één ding op…extra boeken kopen…haha
  • Ik heb méér gelezen dan andere jaren (tot nu toe 55 boeken). Deze aantallen zijn niet belangrijk, maar wel leuk om bij te houden. 😉
  • Op Instagram is Moontje ‘gegroeid’. Het aantal volgers is dit jaar enorm gestegen.
    Ook vind ik het heel gezellig om te chatten met andere Bookstagrammers. Je bouwt iets op met elkaar. Superleuk is dat!
  • Sinds maart hebben we geen lezingen meer kunnen bijwonen en dat heb ik écht gemist.
  • Onlangs heb ik twee andere uitgeverijen gevraagd om een recensie-exemplaar. 👊🏼 Dit vond ik niet makkelijk, maar tja…nee heb je, ja kun je krijgen. En JA kreeg ik! Ook van díe uitgeverijen heb ik inmiddels een boek ontvangen, gerecenseerd en een compliment gekregen. Goed voor je zelfvertrouwen.👍🏼

Mijn plannetje voor 2021:

  • Ik wil Moontje iets meer op de kaart gaan zetten. Dit met behulp van uitgeverijen en SEO. Van SEO heb ik totaal geen verstand, dus de biebboeken worden er weer bijgehaald. Ik wil dat mijn boekenblog iets makkelijker en sneller te vinden is in de zoekmachines, maar of me dat gaat lukken is de vraag. Ook dít is niet heel belangrijk, maar jezelf uitdagen blijft leuk. We gaan het zien…

Verder wil ik mijn lezers, volgers én boekhandel Derijks bedanken voor de interesse, leuke reacties, tips en gezelligheid via de diverse kanalen. Dit maakt het bloggen extra leuk! 🥰

Op naar de volgende verjaardag!

 

Lieve groetjes, Moontje

ps. vergeet niet te kijken naar de winactie op mijn Instagram-account (moontjeleest)

 

 

 

2 gedachten over “Moontje bestaat 3 jaar!”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: