Moontje bestaat 4 jaar!

Moontje bestaat vandaag al 4 jaar! 🎉

Ik had nooit gedacht dat ik het bloggen zo lang zou volhouden en ook nog steeds zo leuk zou vinden. De ene periode ben ik wat actiever dan de andere, maar nog steeds geniet ik er erg van. Ik durf inmiddels ook te zeggen dat ik trots ben op zowel mijn foto’s als geschreven berichten. De twijfels zijn weg. (werd ook wel tijd 🤣)

  • Door de corona zijn er dit jaar wederom weinig evenementen geweest. Ik mis dit enorm, dus ik was heel blij dat er deze maand een lezing met Jan van Mersbergen bij Derijks werd georganiseerd. Hopelijk kan ik snel weer een volgende lezing bijwonen!
  • Sinds 2017 werk ik met een vachtje op mijn foto’s. Onlangs ben ik daar mee gestopt en heb enkel nog een zwarte achtergrond met een accessoire. Het bewerken van de foto’s kost best veel tijd en een zwarte achtergrond maakt het er niet altijd makkelijker op, maar een nieuw thema verzinnen is ook best lastig. Wie weet verander ik in de toekomst nog…?!
  • Dit jaar heb ik ook meerdere recensie-exemplaren aangevraagd. Ik heb veel geluk, want ieder boek dat ik aanvraag krijg ik ook. Dit blijf ik heel bijzonder vinden. En of het nu een recensie-exemplaar is of niet, ik ben altijd eerlijk. Zolang je netjes bent en met respect naar de auteur en uitgeverij schrijft, kan een uitgeverij dat altijd waarderen. Althans dat is mijn ervaring.
  • Inmiddels is mijn boekenkast vol. Tja, dat zat er wel een keer aan te komen…hihi. Ik heb twee boekensteunen staan (die gemaakt zijn door een vriend😊) en er kunnen verder geen boeken meer bij. Dussssss…mijn lieve man gaat mooie boekenplanken maken op de logeerkamer, want ik ben voorlopig nog niet uitgekocht. Zoveel moois!

Ten slotte wil ik mijn lezers, volgers en boekhandel Derijks bedanken voor de interesse, leuke reacties, tips en gezelligheid! 🥰 Dit maakt het bloggen extra leuk. 

Op naar een volgend mooi blogjaar!

 

Lieve groetjes, Moontje

ps. vergeet niet te kijken naar de winactie op mijn Instagram-account. (moontjeleest)

 

 

2 gedachten over “Moontje bestaat 4 jaar!”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: