Moontje tipt: Daniel Sánchez Arévalo – Alice op het eiland

Het boek werd mij door maar liefst 3 medewerkers van Derijks aangeraden en wat waren zij enthousiast. 😀 Ik was op dat moment bezig om mooie boeken voor de vakantie uit te kiezen en dit bleek hét perfecte zomerboek te zijn.
Dusssss…Alice op het eiland ging mee en ó wat heb ik hiervan genoten. 😍 Een héérlijke (en ook spannende) roman/feelgood waarvan veel lezers zullen smullen!

Alvast veel leesplezier!

 

Lieve groetjes, Moontje

Moontje tipt: Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard

Voor mij is dit een bijzondere aanschaf. Ik koop namelijk nooit prentenboeken, maar deze vond ik net een tikkie anders. De jongen, de mol, de vos en het paard liep ik nooit, zonder hier even in te kijken, voorbij in de boekhandel.
Uiteindelijk overstag gegaan en nu staat het bij mij in de kast. 😃 Zowel de prenten (heel sprekend) als de teksten raken mij enorm.👌🏼

Een prachtig cadeau voor jezelf, maar ook voor een lieve vriendin! ❤️

Lieve groetjes, Moontje

 

Moontje tipt: Tove Ditlevsen (De Kopenhagen-trilogie)

Wat een geweldige romans…ongelooflijk! 😱Deze trilogie moet je gewoon aanschaffen, achter elkaar lezen, laten bezinken en herlezen. Helaas, maar dat is achteraf, heb ik ze niet direct achter elkaar gelezen. Deel 3 was nog niet eens uit toen ik Kindertijd kocht en las.
Een paar weken later heb ik Jeugd gelezen en Afhankelijkheid heb ik een aantal maanden later gelezen. Wauw…wat kan een mens toch onder de indruk zijn.

Meer lezen