Nationale vriendinnendag 2020!

Nationale vriendinnendag is opgericht, zodat vriendinnen aan elkaar denken en elkaar kunnen laten weten dat ze elkaar waarderen. Ik vind vriendinnen belangrijk en ik heb het geluk dat ik hele lieve, bijzondere, maar ook vooral verschillende vriendinnen heb.
Mijn bestie Cindy ken ik inmiddels al 25 jaar en we hebben een prachtige vriendschap opgebouwd. Hopelijk nog voor héél lang, want zij hoort in en bij mijn leven. Daarom heb ik haar een kaartje gestuurd, inclusief een leuke foto uiteraard, om te laten weten hoeveel ze voor mij betekend.

Uiteraard heb ik ook naar een passend boek voor deze dag gezocht. Eerlijk is eerlijk, maar dat kostte de nodige moeite. Ik heb niet veel verhalen die specifiek over een vrouwenvriendschap gaan. Wie naar de sterren grijpt gaat daar wél over en daarom past dit boek perfect bij deze dag! Het is even geleden dat ik het heb gelezen, maar weet nog heel goed dat ik hier enorm van heb genoten (incl traantjes). 😉

Geniet van deze dag en denk vooral aan je vriendinnen!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: