Nijmeegs boekenfeest 2018!

Wat was dát weer een gezellige avond! 😃 Dit was voor ons het eerste boekenfeest, maar zéker niet het laatste.

We wisten niet goed wat we ons bij dit feest voor moesten stellen. Er stond natuurlijk wel e.e.a. op Facebook, dus op basis van die informatie kaartjes gekocht.

Tientallen schrijvers, dichters, wetenschappers en muzikanten laten hun groene licht schijnen over het Boekenweekthema ‘natuur’. Op alle mogelijke manieren komt het thema voorbij.

We hadden ons natuurlijk goed voorbereid (de mensen die mij kennen verwachten ook niet anders 😂). Het Boekenfeest is eigenlijk een soort festival. In 3 zalen, in het café en zelfs buiten De Vereeniging waren er activiteiten; colleges, muziek, gesprekken, lezingen enz. Een ontzettend leuk concept.

Zoals je op het schema kunt zien was er ook overlap, maar dat was voor ons niet zo’n probleem. Kwam allemaal goed uit en we hebben kunnen zien wat we graag wilden zien. Vooral van Kees Moeliker hebben we enorm genoten. Zijn ‘lezing’ was ontzettend komisch en hebben dus veel gelachen.

Er hing ook een gezellige sfeer. Tja, wat wil je ook eigenlijk…een feest met boekenliefhebbers😉. Een leuke avond voor zowel jongeren als ouderen.

Volgend jaar zijn we wéér van de partij!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: