Nijmeegs boekenfeest 2020!

En wat hadden we weer zin in deze avond! Het concept zou anders zijn dan het Boekenfeest in 2019, dus we waren benieuwd. Zoals in de folder staat:

In plaats van uit te waaieren over de hele Vereeniging is het programma geconcentreerd op een podium in het midden van de Concertzaal.

Er zou geen ‘keuzestress’ meer zijn. Je kon aanschuiven en tussendoor de zaal uitlopen voor een drankje, een gesprek en/of om de stands in de hal te bezoeken. Inhoudelijk zou het boekenfeest hetzelfde blijven.

Helaas vond ik het concept van vorig jaar leuker. Ook al was het soms lastig om te moeten kiezen. Ik hou meer van een avond met diverse interviews dan enkel voordrachten. Is dit wél het geval, dan moet je het gewoon treffen. Sommige talenten waren leuk en/of interessant, maar niet om over te ‘gillen’. Ik heb wel heel erg genoten van de monoloog van Joris Luyendijk. Van diversiteit kon je in ieder geval zéker spreken.

We hebben niet álle talenten gezien, omdat we ook de zaal uitgelopen zijn voor een keer een drankje. Dat hoort er uiteraard ook bij. En al helemaal als je elkaar een tijdje niet hebt gezien en veel te vertellen hebt…haha.

Kortom; we hebben een super gezellige avond gehad en we zijn volgend jaar waarschijnlijk wéér van de partij, maar geven de voorkeur aan het concept zoals het in 2019 was.

Op naar 2021!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: