O jee…leesbril!

En dan is ’t zover…een leesbril.😱 Even schrikken, want ik hou niet van een bril. Gelukkig is het (nog) voor thuis en heb ik een mooi montuur uit kunnen zoeken. En als je dan tΓ³ch een leesbril moet is een brillenkoker met je logo wel leuk. Super blij met het resultaat!

Lieve groetjes, Moontje

2 gedachten over “O jee…leesbril!”

  1. 7 nog wel?! 😱 Ik vind mijn bril wel leuk, maar zie β€˜m nog steeds als noodzaak. Zal wel wennen zijn. πŸ˜‰

  2. Ik hou van brillen! Het is tegenwoordig niet meer gewoon een bril, het is tegenwoordig juist een fashion item geworden. Ik werk zelf in een brillenzaak en heb zelf 7 brillen. 7 brillen die ik af kan wisselen naar m’n outfit, mood, gelegenheid en functionaliteit. I love it. Hoop dat jij uiteindelijk ook van je bril gaat houden πŸ€—

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: