O jee…leesbril!

En dan is ’t zover…een leesbril.😱 Even schrikken, want ik hou niet van een bril. Gelukkig is het (nog) voor thuis en heb ik een mooi montuur uit kunnen zoeken. En als je dan tóch een leesbril moet is een brillenkoker met je logo wel leuk. Super blij met het resultaat!

Lieve groetjes, Moontje

2 gedachten over “O jee…leesbril!”

  1. 7 nog wel?! 😱 Ik vind mijn bril wel leuk, maar zie ‘m nog steeds als noodzaak. Zal wel wennen zijn. 😉

  2. Ik hou van brillen! Het is tegenwoordig niet meer gewoon een bril, het is tegenwoordig juist een fashion item geworden. Ik werk zelf in een brillenzaak en heb zelf 7 brillen. 7 brillen die ik af kan wisselen naar m’n outfit, mood, gelegenheid en functionaliteit. I love it. Hoop dat jij uiteindelijk ook van je bril gaat houden 🤗

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: