Onze trouwdag 2020!

Vandaag is het onze trouwdag! ❤️ We zijn al 16 jaar getrouwd en wat hebben we het toch goed samen. Zó fijn is dat. Ik heb een geweldige, lieve en zorgzame man en ik hoop dat we nog heel lang samen gelukkig en gezond zullen zijn. Dát was het sentimentele stukje😉, maar nu over de boeken:

Ik vond het leuk om vandaag 3 romantische boeken op de foto te zetten. Mijn top 3 is als volgt: Schitterende ruïnesWat het hart kan horen en op 3 staat het boek Zie mij. Deze is ook mooi, maar ik hou nét wat meer van de schrijfstijl van Jess Walter dan van Nicholas Sparks (al ben ik een grote favoriet van zijn films!).
Het zijn in ieder geval 3 heerlijke boeken om te lezen als je weinig behoefte hebt aan de zware literatuur. Voor elk moment is er een goed boek te vinden!

Veel leesplezier!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: