Over mij

26 november 2017

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn boekenblog! Mijn naam is Simone, ik ben 42 jaar en woon in een appartement in het centrum van het Brabantse Oss. Ik ben getrouwd met Maikel. Een geweldige man met veel hobby’s, maar lezen hoort daar niet bij. Mijn liefde voor boeken deel ik dus grotendeels met boekenliefhebbers op Instagram (simoontje140), met mijn leesvriend Martin en niet te vergeten met de medewerkers van boekhandel Derijks.

Ik ben niet altijd een lezer geweest. Eigenlijk pas een jaar of 10. Dit begon met het lezen van thrillers en feelgood romans. Toen ik eenmaal mijn eerste roman (β€˜Jij zegt het’ van Connie Palmen) had gelezen was ik verkocht en kocht/koop ik enkel nog (literaire) romans. Sindsdien kan ik mijn leven zonder boeken, en alles wat daaraan is gerelateerd, niet meer voorstellen.

Na enige tijd bookstagrammen (wat ik ook blijf doen) is nu het moment aangebroken om te gaan bloggen. Ik ga vertellen over mijn literaire activiteiten, aanschaf van boeken, recensies en andere onderwerpen die op een boekenblog thuishoren.

Verder hou ik ook van legpuzzels maken, uiteten/lunchen met Maikel, familie en vrienden, weekendjes met de caravan weg en series kijken. Zo, nu weet je een beetje wie Moontje is.

Mocht je nog een vraagje hebben (over mij of over mijn blog), dan kun je via het menu het contactformulier invullen of een mailtje sturen naar info@moontje.eu.

Maar voor nu…..veel leesplezier!

 

Lieve groetjes, Moontje