Over mij

26 november 2017

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn boekenblog! Mijn naam is Simone, ik ben 45 jaar en woon in een appartement in het centrum van het Brabantse Oss. Ik ben getrouwd met Maikel. Een geweldige en lieve man met veel hobby’s, maar lezen hoort daar niet bij. Mijn liefde voor boeken deel ik dus grotendeels met boekenliefhebbers op Instagram en met de medewerkers van boekhandel Derijks.

Ik ben niet altijd een lezer geweest. Eigenlijk pas een jaar of 10. Dit begon met het lezen van thrillers en feelgood romans. Toen ik eenmaal mijn eerste roman (‘Jij zegt het’ van Connie Palmen) had gelezen was ik verkocht en kocht/koop ik enkel nog (literaire) romans. Sindsdien kan ik mijn leven zonder boeken, en alles wat daaraan is gerelateerd, niet meer voorstellen.

Na enige tijd bookstagrammen is nu het moment aangebroken om erbij te gaan bloggen. Ik ga vertellen over mijn literaire activiteiten, aanschaf van boeken, recensies en andere onderwerpen die op een boekenblog thuishoren.

Verder hou ik ook van legpuzzels maken, theater (dans en toneel), naar de bioscoop, dagjes uit, uiteten/lunchen met Maikel, familie en vrienden, weekendjes met de caravan weg en Netflixen!

Nu weet je een beetje wie Moontje is, maar heb je nog vragen over mij of over mijn blog stuur dan een mailtje naar info@moontje.eu en ik laat zo snel mogelijk iets van me horen!

Lieve groetjes, Moontje