Wrap-Up, november 2021!

Door omstandigheden heb ik weinig kunnen lezen deze maand. Jammer, want ik heb die heerlijke ontspanning echt gemist. De twee boeken díe ik heb gelezen zijn prachtig en daar gaat het om. De recensie van de prachtige roman De belofte volgt deze week, maar van Werelden uit elkaar kan ik nu al wel zeggen dat dit ook een échte must-read is. Dus kortom: november was een mooie leesmaand voor mij!

Op naar december!

 

Lieve groetjes, Moontje

Moontje bestaat 4 jaar!

Moontje bestaat vandaag al 4 jaar! 🎉

Ik had nooit gedacht dat ik het bloggen zo lang zou volhouden en ook nog steeds zo leuk zou vinden. De ene periode ben ik wat actiever dan de andere, maar nog steeds geniet ik er erg van. Ik durf inmiddels ook te zeggen dat ik trots ben op zowel mijn foto’s als geschreven berichten. De twijfels zijn weg. (werd ook wel tijd 🤣)

Meer lezen

Wrap-Up, oktober 2021!

Yeahhhhhh…éindelijk was de maand oktober aangebroken en was mijn koopstop voorbij. 😅 Ik had 4 maanden geen boeken gekocht, dus op 1 oktober meteen naar de boekhandel gevlogen en Het bal der gekken gekocht.

Ik vind het leuker om vaker een boek te kopen dan meteen een stapeltje, dus één boek was genoeg. En niet zomaar een boek zeg….pffff. Wat was dít een prachtige roman en omdat deze zoveel indruk op mij heeft gemaakt benoem ik haar tot de topper van oktober. 👌

Meer lezen

Happy Halloween!

👻🎃 HAPPY HALLOWEEN!!!! 🎃👻

Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig gevoel heb met de feestdag Halloween. In tegenstelling tot veel andere bookstagrammers heb ik geen props/goodies gekocht om te gebruiken voor een spectaculaire foto. Dat wil niet zeggen dat er geen spectaculaire boeken zijn gefotografeerd, want dat is dus wél het geval! 👌 (recensies zijn hier te vinden)

Een hele fijne dag!

 

Lieve groetjes, Moontje

Wrap-Up, september 2021!

September is een bijzondere leesmaand geweest. Ik heb namelijk lang gedaan over Harlem Shuffle. Heel jammer vind ik dat, want het was een kwestie van geen zin hebben om verder te lezen. 😌 Als het geen recensie-exemplaar was had ik dit boek ook weggelegd, maar tja…dat was het dus wel. 🤷🏼‍♀️

Meer lezen