Wrap-Up, februari 2021!

Februari is ook alweer voorbij. Tjee, wat gaat de tijd toch hard. 😱 Januari was een fijnere leesmaand dan deze maand. Al heb ik van de drie bovenste boeken enorm genoten.

Charlotte was het eerste boek wat ik las en ó wat is dát een prachtige roman.👌🏼😍 Een ouder boek, maar zeer zeker de topper van februari!

Meer lezen

Wrap-Up, januari 2021!

Wat is het nieuwe leesjaar mooi begonnen! Wel een beetje apart, omdat ik de eerste twee weken van januari praktisch niet heb gelezen. (tja, dat kan weleens gebeuren. 🤷🏼‍♀️) Je ziet dat ik in de laatste weken van deze maand dunne boeken heb uitgekozen, maar wat waren ze mooi zeg…wauw!

Meer lezen

Steun de boekhandel!

Wat enorm balen voor mij, maar verschrikkelijk voor alle boekhandels die nog steeds hun deuren niet mogen openen (en zélfs een afhaalloket is niet toegestaan 😢).  Deze winkels zijn voor de lezers essentieel, maar tja…dat is niet genoeg uiteraard. Hopelijk duurt het niet al te lang meer, want of ze dit dan allemaal gaan overleven…🤞🏼🍀

Meer lezen

Kaartje voor de boekhandel!

En dan hoor je op het nieuws dat de winkels nóg langer dicht blijven. Enorm balen voor mij, maar vreselijk voor o.a. de boekhandels. 😩 Wat kun je dan als vaste klant doen om ze een hart onder de riem te steken???? (buiten boeken kopen…hihi)

Meer lezen