Moontje bestaat 4 jaar!

Moontje bestaat vandaag al 4 jaar! 🎉

Ik had nooit gedacht dat ik het bloggen zo lang zou volhouden en ook nog steeds zo leuk zou vinden. De ene periode ben ik wat actiever dan de andere, maar nog steeds geniet ik er erg van. Ik durf inmiddels ook te zeggen dat ik trots ben op zowel mijn foto’s als geschreven berichten. De twijfels zijn weg. (werd ook wel tijd 🤣)

Meer lezen

Happy Halloween!

👻🎃 HAPPY HALLOWEEN!!!! 🎃👻

Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig gevoel heb met de feestdag Halloween. In tegenstelling tot veel andere bookstagrammers heb ik geen props/goodies gekocht om te gebruiken voor een spectaculaire foto. Dat wil niet zeggen dat er geen spectaculaire boeken zijn gefotografeerd, want dat is dus wél het geval! 👌 (recensies zijn hier te vinden)

Een hele fijne dag!

 

Lieve groetjes, Moontje

Winactie!

Deze verhalenbundel heb ik als recensie-exemplaar gekregen. Helaas is het voor mij geen succes geweest. Ik was er al een beetje bang voor, omdat ik geen fan ben van losse verhalen. Ik had nog nooit iets van Hanna gelezen, dus ik was wel heel nieuwsgierig naar haar schrijfstijl. Ik vond het niet heel fijn lezen, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Meer lezen