Wrap-Up, februari 2021!

Februari is ook alweer voorbij. Tjee, wat gaat de tijd toch hard. 😱 Januari was een fijnere leesmaand dan deze maand. Al heb ik van de drie bovenste boeken enorm genoten.

Charlotte was het eerste boek wat ik las en ó wat is dát een prachtige roman.👌🏼😍 Een ouder boek, maar zeer zeker de topper van februari!

Meer lezen

Wrap-Up, januari 2021!

Wat is het nieuwe leesjaar mooi begonnen! Wel een beetje apart, omdat ik de eerste twee weken van januari praktisch niet heb gelezen. (tja, dat kan weleens gebeuren. 🤷🏼‍♀️) Je ziet dat ik in de laatste weken van deze maand dunne boeken heb uitgekozen, maar wat waren ze mooi zeg…wauw!

De topper was Afhankelijkheid. Dit is het derde en laatste deel van de Kopenhagen-trilogie en zijn échte hebbertjes.👌🏼😍

Meer lezen

Wrap-Up, november!

November was voor mij een ‘prima’ leesmaand. Er zijn maanden geweest waarin ik mooiere boeken heb gelezen, maar tja…dat werkt zo met het lezen van boeken. Dat is eigenlijk alleen maar leuk! 😃 Ik zal een korte reactie geven van de gelezen boeken.

Meer lezen

Wrap-Up, oktober!

Maar liefst 7 boeken in deze herfstmaand gelezen en wat heb ik van deze boeken genoten. De schilder van Barcelona was de topper van oktober. Al moet ik zeggen dat Het boek Daniel en Het kleine meisje van meneer Linh hier dichtbij in de buurt komen.

Meer lezen