Reading Challenge 2018 paspoort!

Hebban Paspoort
Hebban Paspoort

Nu heb ik maar liefst 2 paspoorten in huis! Uiteraard is er één voor de hobby 😂 Mijn voornemen voor 2018 was al om minstens 1 boek per week uit te lezen. Ik zou dat in mijn excel-bestand bij gaan houden, maar nu is hier een leuk paspoort voor. Ook nog ’s een papieren versie, dus dan is de keuze niet zo moeilijk, toch?! 

Ik las hier gister over op Facebook, dus vandaag meteen bij de boekhandel het gratis paspoort opgehaald. Vanaf vandaag kan ik dus, met terugwerkende kracht natuurlijk 😉, gaan afvinken. Elke week een nummertje doorkrassen. Ben benieuwd of het gaat lukken!

Het paspoort bevat nóg een leesuitdaging; 34 categorieën afwerken (op de foto zie je een aantal voorbeelden). Daarbij kun je dan de titel en de auteur vermelden. Heb er zin in en ik hou jullie op de hoogte!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: