Recensie: Karin Amatmoekrim – Tenzij de vader

Karin Amatmoekrim - Tenzij de vader
Karin Amatmoekrim – Tenzij de vader

Dit boek heb ik met Kerst gekregen en wat een cadeau zeg! 👌 Zowel het verhaal als de cover zijn mooi en bijzonder!

Eric Lie is 71 jaar oud en een taekwondo-grandmaster in Paramaribo. Hij wordt ook door velen gezien als een levende legende. Een man die ongehinderd door zijn leeftijd hartstochtelijk blijft jagen op wild en op vrouwen. Een man met veel kinderen. Karin, één van die kinderen, besluit op zoek te gaan naar de man achter de verhalen in de hoop uiteindelijk haar vader te vinden.

Karin vertelt in dit boek over haar vader en haar relatie met hem. Haar stiefvader hield meer van zijn drank als van zijn gezin, dus die probeert ze te vergeten. Ze weet niet veel van Eric, haar vader. Enkel de verhalen van haar moeder over hem als persoon en waarom ze niet zijn getrouwd. Om te weten wie hij echt is, moet ze naar hem gaan ‘kijken’ en dat valt niet altijd mee. Ook leert ze haar halfbroers- en zussen kennen en hoe zij door Eric worden behandeld. Een erg mooi boek!

Mijn vader de held, mijn vader de jager, mijn vader de vader, mijn vader de klootzak. Ik besefte dat ik niet boos was…

….nu wil je zéker het boek gaan lezen!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: