Recensie: Peter Terrin – Patricia

Peter Terrin - Patricia
Peter Terrin – Patricia

Patricia…een boek om niet te vergeten kan ik wel zeggen. Zó’n fantastisch verhaal, dus laat de boel de boel en ren naar de winkel. Dit is een hebbertje! 😍

Astrid is een succesvolle eventmanager van negenendertig. Juist wanneer haar baan en het moederschap haar even te veel worden, valt haar iPhone in het bad van haar zoontje. Voor de buitenwereld, die haar voortdurend opeist, is ze plots onbereikbaar, als van de aardbol verdwenen. Ze doet het ondenkbare: ze loopt het huis uit, start haar auto en rijdt weg uit de villawijk.

Op de snelweg komt ze bij haar positieven en wordt ze bevangen door paniek. Ze haast zich terug, voordat haar vijfjarige zoontje Louis iets overkomt. Maar wanneer de auto van haar man David onverwacht voor het huis blijkt te staan, durft ze zich niet te vertonen. Vanaf dat moment zoekt ze angstvallig een weg terug naar haar eigen leven.

Het verhaal begint op pagina 7 en na de eerste zin weet je al meteen dat dit een pageturner gaat worden. Je wordt in het verhaal gezogen en het laat je niet los.

Diepgaand, meeslepend, maar vooral ook spannend! Zoals je weet hou ik niet van spoilers en wil nooit veel vertellen over een boek, maar ik kan je wél zeggen dat er met regelmaat de nodige vragen oppoppen en je op zoek bent naar verklaringen. Wat/hoe/wanneer, maar vooral ook WIE? Dit neemt niet weg dat het verhaal goed is opgebouwd.

Veel leesplezier!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

💢 Ook een boek wat zeer geschikt is voor een leesclub.

 

💢 Lees het boek en je begrijpt de foto! 😉

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: